Alhamdulillah.

Kali ini PG Mall menyambut  PG Mall 916 Gold Cultural atau lebih mudah Hari Kebudayaan Emas 916 iaitu bermula 15 -17 September 2021. Tahun ini lebih meriah dengan adanya 5 store yang bersama untuk sambutan kali ini. Iaitu :

    1. PG Jewell
    2. PG Museum
    3. Aurora Italia – Edisi terhad MARVEL
    4. Tai fook – Barang kemas edisi Feng shui
    5. Masdora

Hari kebudayaan ini adalah untuk memberikan pendedahan kepada semua peminat-peminat emas bahawa emas bukan sekadar perhiasan malah emas diiktiraf sebagai simpanan dan pelaburan masa depan kita. Untuk itu, Pg mall menawarkan belian emas-emas daripada kelima store tersebut.

Aurora Italia PG Mall menyambut Malaysia Day 16 September (916) bersama anda ✨✨👉🏻Mari dapatkan Diskaun sebanyak 18% GOLD BAR (yang terpilih) dan Diskaun sehingga 50% barang-barang Auroses (yang terpilih)

Koleksi menarik dan terkini ditawarkan pada Harga dari kilang! 🤩Pembeli baru dapatkan diskaun RM25, pembeli sedia ada dapatkan diskaun RM20!
Sebarkan berita SALE 916 Gold Cultural Day ini kepada GOLD LOVERS!

Jangan lepaskan peluang keEMASan ini! https://pgmall.my/916-Gold-Day

Tertakluk terma & syarat
Tawaran sah dari 15 – 17 September 2021

Pastikan sebelum membuat pembelian, masukkan kod kupon yang tertera ya.

Untuk PENDAFTARAN SECARA PERCUMA KLIK INI >>>>>>>http://bit.ly/2s4bEOY
Untuk PENDAFTARAN SECARA PERCUMA KLIK INI >>>>>>>http://bit.ly/2s4bEOY
Untuk PENDAFTARAN SECARA PERCUMA KLIK INI >>>>>>>http://bit.ly/2s4bEOY

S M Salim Bin Sharif

Berusia 34 tahun. Sudah berkecimpung dalam bidang emas ini sejak 2017. Merupakan Double Star Master Dealer. Sudah membimbing lebih 1000 penyimpan emas dan empayar berjumlah 5000 orang. Aktif berkongsi ilmu emas di Facebook dan Telegram Nota Poket Emas. Sangat komited untuk membantu mereka yang ingin baiki simpanan peribadi dan keluarga melalui simpanan emas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *