Tak ramai yang tahu, antara cara paling murah untuk menjadi Dealership Public Gold antaranya melalui belian PG Jewel. Belian emas 916 serendah Rm 3000 ini membolehkan anda membina perniagaan bersama Public Gold.

Antara platform yang anda akan dapat komisen antranya termasuklah Public Gold Marketing (Goldbar /dinar/Silver), Pg Mall (PG Jewel, Aurora Italia, PG Museum, barang keperluan harian)

Ini % komisen yang anda akan dapat jika anda seorang Dealer Public Gold:

NORMAL DEALER
Komisen belian 1%
komisen Jualan 0.3%

PRIORITY DEALER
Komisen belian 1%
komisen Jualan 0.3%

Sebagai contoh , jika personale sale bulanan anda mencecah 100k, anda akan dapat komisen :

Normal Dealer  : 100,000 x 1% : RM 1000
Priority Dealer  : 100,000 x 1.5% : RM1500

ini tidak termasuk Group Sale lain ye. Jika anda seorang yang komited, insentif bulanan boleh mencecah 4-5 angka tanpa anda pegang produk, tanpa perlu bayar gaji pekerja, tanpa sewa kedai, tanpa anda bayar bil sewa elektrik atau air kedai anda. Semuanya dirus oleh staf Public Gold.

Ianya Insentif bersih ya.

Di PG Jewel ini ada 2000 jenis barang hiasan untuk anda kongsikan dengan rakan-rakan anda. Ini antara koleksi barangan PG Jewel yang ada didalam store kami.

Nak tengok lagi disini PG Jewel | New PGMall

Hubungi saya untuk bantu anda di talian 013-537 6006

S M Salim Bin Sharif

Berusia 34 tahun. Sudah berkecimpung dalam bidang emas ini sejak 2017. Merupakan Double Star Master Dealer. Sudah membimbing lebih 1000 penyimpan emas dan empayar berjumlah 5000 orang. Aktif berkongsi ilmu emas di Facebook dan Telegram Nota Poket Emas. Sangat komited untuk membantu mereka yang ingin baiki simpanan peribadi dan keluarga melalui simpanan emas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *