Public Gold yang kini sudah melebihi 500,000 orang.

Dalam usaha penambahbaikan servis kepada pelanggan-pelanggan, pengurusan Public Gold telah memperkenalkan system ticketing service bagi memastikan mutu khidmat pelanggan terjaga dan memuaskan.

Pelanggan boleh terus login ke website Public Gold dan menekan MY ACCOUNT. Skrol ke bawah dan anda akan nampak seperti gambar dibawah ini:

Pilih salah satu pilihan berkaitan dengan masalah anda ingin utarakan, attach sekali dengan gambar atau bukti pembelian.

  • Misalnya jika BUTTON GIT tidak muncul, anda pilih GIT servis, di bahagian remark tulis CSO (order number anda) dan maklumkan button GIT tiada.
  • Jika pembayaran belum dikemaskini iaitu belum bertukar jadi PAID, anda pilih Payment Status dan attach sekali bukti pembayaran.
  • Jika upgrade menjadi Dealer, anda pilih Upgrade Account Status dan sertakan CSO number dan bukti pembayaran.

Rekod aduan anda direkodkan di dalam ‘Help Tickets’ untuk melihat maklum balas dari staff Public Gold.

S M Salim Bin Sharif

Berusia 34 tahun. Sudah berkecimpung dalam bidang emas ini sejak 2017. Merupakan Double Star Master Dealer. Sudah membimbing lebih 1000 penyimpan emas dan empayar berjumlah 5000 orang. Aktif berkongsi ilmu emas di Facebook dan Telegram Nota Poket Emas. Sangat komited untuk membantu mereka yang ingin baiki simpanan peribadi dan keluarga melalui simpanan emas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *